Thai Massage.

Thai Massage er en kombination af stræk, muskelmassage, ledrotationer samt stimulering af meridianbanerne. Det er en massageform, hvor både kunden og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme.

 

Thai massage kan være meget hård, men til gengæld efterlades klienten med en både fysisk og psykisk velvære efter behandlingen.

 

Top

Oliemassage.

Oliemassage er et alternativ til den hårde thai massage, idet denne massageform er blid og afslappende. Oliemassagen, hvor massøren kommer rundt på hele kroppen, er den rene 'wellness', og er god mod trætte og spændte muskler.

 

Massøren påfører olie på klientens krop, og masserer klientens muskler med hænderne, arme og albue og får løsnet op for alle musklerne. Hele kroppen bliver behandlet.

Top

Fodmassage.

Et af formålene med fodmassage er at genoprette balancen i kroppen og dermed give lindring og forøget velvære.

 

Ved ubalance, svækkelse og sygdom bliver fødderne ømme. Punkterne under fødderne kaldes reflekspunkter, fordi de påvirker andre områder af kroppen.

 

Føddernes reflekszoner masseres og trykkes på med fingre, træpind og kogler. Efter endt massage mærkes en dejlig lethed i fødderne.

 

Top

Top

 

 

Surin Thai Massage - Tlf: 38 32 17 57

Smallegade 52A - 2000 Frederiksberg